عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کره جنوبی

مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کره جنوبی مراسم چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کره جنوبی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 10
کد خبر: ۱۷۲۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم روز ملی جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شامگاه پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، با حضور جمعی از مقامات سیاسی، پارلمانی و اقتصادی کره جنوبی، نمایندگان شرکت‌های اقتصادی و مراکز فرهنگی، پژوهشی، علمی و برخی رسانه‌های کره‌ای و تعدادی از هموطنان مقیم، در سئول برگزار شد.

 

در این مراسم، سعید بادامچی شبستری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در سئول، ضمن خیرمقدم به حضار، درباره انقلاب اسلامی ایران و دستاوردهای آن، اصول اساسی سیاست خارجی ایران و مناسبات دوجانبه تاریخی ایران و کره جنوبی به ایراد سخنرانی پرداخت.

 

سفیر ایران اظهار داشت: بیش از چهار دهه است که ایرانیان از طریق سازوکارهای دموکراتیک، در تعیین سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود نقش اساسی دارند. مردم و دولت ایران در بیش از چهار دهه گذشته با وجود توطئه‌ها و موانع ایجاد شده از سوی دشمنان با توسل به جنگ تحمیلی و تحریم و تروریسم اقتصادی فشار حداکثری و در آخرین نمونه جنگ ترکیبی، دستاوردهای فراوان علمی، اقتصادی و فناوری را به دست آورده که در عرصه خودکفایی محصولات کشاورزی، تولیدات صنعتی، فناوری نانو، انرژی صلح آمیز هسته‌ای و ... تبلور یافته و آمار و ارقام موسسات معتبر بین‌المللی حکایت از پیشرفت و توسعه همه جانبه ایران به خصوص در عرصه علمی و فناوری دارد.

 

وی ضمن اشاره به اهمیت برگزاری این مراسم که پس از گذراندن یک دوره بسیار سخت سه ساله به دلیل محدودیت‌های قرنطینه‌ای همه گیری کرونا برگزار شد، خاطرنشان کرد: در تاریخ ۶۰ ساله مناسبات جمهوری اسلامی ایران و کره جنوبی، این روابط همواره فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذاشته و اکنون که در آستانه چهل و چهارمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران و شصت و یکمین سال روابط دو کشور قرار داریم، متأسفانه در حال عبور از یک دوره چهار ساله رکود در روابط دو کشور در بخش‌های اقتصادی و سیاسی هستیم که به دلیل تبعیت طرف کره‌ای از تحریم‌های ناعادلانه و سیاست‌های یکجانبه آمریکا علیه ملت ایران، متأسفانه روابط دوستانه و تاریخی دو کشور ایران و کره جنوبی را تحت تاثیر منفی قرار داده است.

 

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پایان، ضمن تأکید بر تلاش بیشتر حافظان و امانتداران دستاوردهای نسل‌های گذشته در راستای توسعه و تقویت ارتباطات و مناسبات همه جانبه، نسبت به گسترش روابط و همکاری هر چه بیشتر هر دو کشور در تمامی زمینه‌ها و انتقال شایسته و صحیح این امانت بزرگ به نسل‌های آینده، ابراز امیدواری کرد.

 

در ادامه، «چان جونگ بِه» وزیر سابق دادگستری کره جنوبی و رئیس شورای کره و ایران، در سخنانی، ضمن اشاره به تاریخچه روابط دو ملت کره جنوبی و ایران، بر ضرورت گسترس مناسبات در همه زمینه‌ها تأکید و ابراز امیدواری کرد، بزودی شاهد توسعه روابط همه جانیه دو کشور باشیم.

 

در حاشیه مراسم روز ملی جمهوری اسلامی ایران در کره جنوبی، کلیپ‌ها و تصاویری از تاریخ و تمدن ایران زمین و همچنین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران پخش شد، که مورد استقبال مهمانان قرار گرفت./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار